top of page

Arbres singulars

Aquest projecte fotogràfic té com objectiu principal contagiar l’entusiasme, la fascinació i l'interés que suscita la contemplació dels arbres singulars, i difondre al mateix temps la necessitat de conservar-los i protegir-los de qualsevol amenaça. La seva llarga vida expressa de forma clara que hi ha una sensibilitat conservacionista que ve de lluny. Els arbres singulars no deixen indiferent a ningú i generen arreu del món un gran pelegrinatge per a gaudir de la seva bellesa i espectacularitat

Les veus dels arbres és un llibre amb un contingut fotogràfic atractiu i original que recull les veus de 89 arbres i arbredes de les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell, en l'àrea situada entre la Seu i Puigcerdà. Arbres excepcionals per la seva monumentalitat, pel seu aspecte singular i per les vivències i llegendes que atresoren. Arbres que ens conviden a un diàleg obert entre l'home i la natura que ens apropa a les seves arrels i a la seva història.

Aquesta selecció de fotografies formen part del projecte editorial "Les veus dels arbres", llibre realitzat per Pepa Tort Arnau conjuntament amb Adriana Olsina. Editorial Piolet, 2018.

Per adquirir el llibre podeu posar-vos en contacte amb Adriana Olsina.

bottom of page